Experts in installatietechniek

Installaties in nieuwbouw, bestaande bouw en utiliteitsbouw

Breman

Wat kan Breman voor uw kaasmakerij betekenen?

Breman Utiliteit is een veelzijdige en ervaren installatiespecialist. Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren hoogwaardige en duurzame werktuigkundige-, elektrotechnische, klimaat- en regeltechnische installaties binnen de utiliteitssector.
Comfort, energie- en kostenbeheersing staan hierbij centraal. Voor een totaalconcept van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud: Breman Utiliteit is graag uw partner.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat bij ons voorop. Breman Utiliteit beschikt over hoogwaardige kennis van gebouwgebonden installaties. Deze kennis wordt toegepast in kantoren, scholen, industrie, sportaccommodaties, zorgcentra, collectieve installaties in woongebouwen en overig commercieel vastgoed. Wij passen innovatieve oplossingen toe van ontwerp tot en met onderhoud en beheer waarbij maximaal ingezet wordt op de circulaire economie.

Breman Utiliteit, vestiging Zwolle telt circa 190 betrokken medewerkers die graag een stap verder gaan in hun dienstverlening. Continuïteit, innovatie en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Wij werken op maatschappelijke verantwoorde wijze aan de toekomst van ons installatiebedrijf.

Over Breman Installatiegroep

Experts in installatietechniek​

De Breman Installatiegroep is met een totale omzet van circa € 300 miljoen één van de grootste spelers in de installatiebranche. De Breman Installatiegroep is een familiebedrijf opgericht in 1925. Inmiddels telt het bedrijf 36 zelfstandig opererende vestigingen en circa 1.700 medewerkers in Nederland en Duitsland.

De Breman Installatiegroep kent sinds 1972 een unieke vorm van zeggenschap. De medewerkers hebben in dit ‘Breman-Systeem’ evenveel zeggenschap over het bezit als de aandeelhouders. Dit betekent ook dat de medewerkers van de Breman Installatiegroep recht hebben op 50 procent van de winst van het bedrijf. Deze unieke structuur zorgt voor een sterke binding tussen organisatie en medewerkers, en dat werkt ook in het voordeel van de klant.

Breman Utiliteit realiseerde o.a. installaties voor Hogeschool Windesheim, het Stadskantoor Zwolle, het PEC-stadion, het Anne Frank Huis in Amsterdam, diverse locaties van de Landstede Groep, Hotel Pulitzer in Amsterdam, Stadhuis Maastricht, Abbott Laboratories Zwolle, Sportzalencentrum Activum te Hoogeveen en Woonzorgcomplex Margaretha.

Update

Laatste Breman Nieuws

Neem vrijblijvend contact op

Breman Utiliteit is een veelzijdige en ervaren installatiespecialist. Als officiële partner van Breman verbinden wij jullie graag. Geïnteresseerd? Mail of bel ons of vul onderstaande contactformulier in.