Bijzonder geslaagd 15-jarig jubileum Jongsma Engineering Solutions

Op 20 juni vierde Jongsma Engineering Solutions zijn 15-jarig jubileum. Op Wietze zijn favoriete plek in Friesland, Omke Jan in Woudsend, waren maar liefst 100 gasten present en heeft de dag zich gevuld met een korte sloepentocht over de Friese meren (met zakenpartners uit Duitsland, Frankrijk en Zwitserland), heerlijk bourgondisch eten, een kleurrijke kaasproeverij mede mogelijk gemaakt door alle producten die waren vertegenwoordigt, en presentaties door Alpma, AlpmaSulbana en ZuivelNL. Daarnaast was er voldoende tijd voor verbinden en netwerken onder het genot van een borrel en live muziek. Een uniek (zuivel)event dat vele bijzondere mensen bij elkaar heeft gebracht. Als je geen doel hebt zul je het nooit bereiken. Zo was 4 maanden geleden het doel om de gehele zuivel te verbinden. Uit reacties van genodigden is gebleken dat dit bijzonder goed geslaagd is waarop we als gezin met volle trots op terug kunnen kijken. Graag willen wij alle aanwezigen hartelijk bedanken voor jullie komst tijdens het 15 jarig jubileum van JES.

Wij kijken terug op 15 jaar ondernemerschap dat veel heeft losgemaakt. Als je durft te delen kun je pas vermenigvuldigen. Dit was het thema wat centraal stond tijdens het jubileum, maar ook tijdens verschillende events die door de jaren heen door Wietze zijn georganiseerd. Het gaat immers om wat iemand zijn echte drijfveer is, het verhaal achter het verhaal.

15 jarig Jubileum JES