Verbindende kracht in de zuivelindustrie

Als acquisiteur leggen wij verbindingen tussen onze opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en onze partners.

Over Ons

Over Jongsma Solutions

Wietze Jongsma heeft meer dan 35 jaar ervaring in de zuivelindustrie. en richtte in 2003 Jongsma Solutions op. Sinds 2020 is zoon Stephan in het bedrijf getreden. Samen vormen zij het hart van Jongsma Solutions. 

Jongsma Solutions biedt pragmatische en innovatieve oplossingen voor zuivelbedrijven om efficiëntere productieprocessen te realiseren. Dit doen we samen met onze partners. Als spin in het web pakken wij de rol om de klantbehoefte in kaart te brengen en onze klanten te verbinden met onze specialisten om zo snel pragmatische oplossingen door te kunnen voeren.

“Alleen ga je snel, maar samen kom je verder.” Deze gedachte staat centraal in onze werkwijze. Door jarenlange ervaring en een frisse blik kunnen we de juiste stakeholders in de zuivelindustrie verbinden binnen ieder project. Wij staan voor maatwerk en helpen zuivelorganisaties om op een hoger bedrijfsniveau te presteren als het gaat om technologie en processing, arbeidsveiligheid, techniek en management. Oftewel, het rendement van onze klanten verhogen en duurzamer produceren.

De sleutel voor het definiëren van de klantbehoefte

Wietze Jongsma

Als acquisiteur legt Wietze verbindingen tussen zijn opdrachtgevers en partners uit de zuivelindustrie. Met een rijke ervaring in de zuivelindustrie heeft Wietze contacten op alle bedrijfsniveaus. Het breed opgebouwde klantenbestand maakt Wietze een echte verbinder.

In de rol van “spelverdeler” geeft Wietze zijn klanten enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee hij zich onderscheid: het netwerk en uitgebreide ervaring die Wietze heeft opgebouwd in de zuivelindustrie. Wietze omarmt de gedachte dat door te delen je ook in staat bent om te vermenigvuldigen.

Continuïteit in bedrijfsvoering

Stephan Jongsma

Met een studieachtergrond HBO Voedingsmiddelentechnologie en MSc International Business & Management, en veel internationale (reis en werk)ervaring, is Stephan eigenlijk al sinds zijn studietijd betrokken bij de bedrijfsactiviteiten van Jongsma Solutions. Wat in 2019 in eerste instantie begon als tijdelijke allround ondersteuning in het bedrijf (tijdens een zeer intensieve medische periode en revalidatie die Wietze moest ondergaan), is Stephan inmiddels fulltime in het bedrijf werkzaam en is nauw betrokken bij de verschillende partnerschappen. Zodoende heeft Stephan de nodige kennis en ervaring opgedaan met de verschillende werkgebieden en het netwerk van Jongsma Solutions. Dit met als doel om een steeds prominentere rol in de voorhoede te spelen. Op deze wijze is continuïteit in de bedrijfsvoering gewaarborgd. 

De rol als spelverdeler

Onze Expertise

Wij leggen verbindingen tussen opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en onze partners. Hierin onderscheiden wij ons door de jarenlange ervaring, het brede netwerk en de opgebouwde kennis.

Door te delen kun je vermenigvuldigen, daar geloven wij in. Hiermee heeft Jongsma Solutions een unieke rol als verbinder en een waardevol netwerk gecreëerd op basis van wederzijds vertrouwen.

Maatwerk

Met onze familiebedrijven als partners zijn we in staat om klant specifieke oplossingen te realiseren.

Groot netwerk

Persoonlijke relaties binnen klantorganisaties op alle niveaus.

Oplossingsgericht

Zoeken naar creatieve oplossingen. Creatie is de basis voor ''customised solutions'' met gewenste eindresultaat.

Multidisciplinair

Klantgericht

Verdiepen in de klant, aandacht hebben voor het probleem en deze omzetten in een praktische oplossing.
Onze werkwijze

Samen gaan we voor het hoogst haalbare

Samenwerken met Jongsma Solutions is kiezen voor snelle, pragmatische en deskundige actie gebaseerd op een brede en jarenlange ervaring in de zuivelindustrie.

Een succesvol project vraagt om vele expertises. Met meer dan 35 jaar ervaring in de zuivelindustrie kennen wij de beste experts in ieder vakgebied. Door samen te werken, realiseren we de mooiste innovaties. Bekijk meer over onze werkwijze in de video voor ‘Zitten met Henk’ of lees meer over onze werkwijze..

Onze Partners

Wij verbinden onze opdrachtgevers met onze innovatieve partners:

Neem vrijblijvend contact op

Jongsma heeft toegang tot de keuken van haar partners (allen leveranciers voor zuivelbedrijven) en helpt hiermee zuivelbedrijven om snel en deskundig tot op maat gemaakte oplossingen te komen.  Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?  Bel of mail ons of vul onderstaande contactformulier in.