Light up your business

Als marktleider in de LED verlichting is Unique Lights de juiste partner voor verduurzaming in de zuivelindustrie.

Unique Lights

Wat kan Unique Lights voor uw kaasmakerij betekenen?

Binnen de Food-industrie staat voedselveiligheid voorop. Ook verlichting dient logischerwijs aan de strenge bijbehorende eisen (HACCP-richtlijnen) te voldoen. Als ervaren leverancier van verlichting voor de Foodindustrie kennen we deze eisen en nemen we ze mee in onze lichtplannen en berekeningen. Onze verlichting is daarom stootvast, spatwaterdicht, splintervrij, bevat geen onderdelen van glas en is gemaakt van eenvoudig te reinigen, glad materiaal. Zo kan u volgens de strengst geldende eisen de overstap maken op LED verlichting een hiermee belangrijke, duurzame stap zetten in uw bedrijfsprocessen.

Unique Lights is primair geen product verkopende entiteit, maar een oplossingsgerichte partner. We regelen niet alleen de LED verlichting, maar bieden complete Turnkey oplossing van A-Z. Van eerste lichtplan tot installatie, en van advies tot financiering. Kortom, compleet ontzorgd. Zo is Unique Lights als marktleider in de LED verlichting de juiste partner voor verduurzaming in de zuivelindustrie.

  • Turnkey geregeld van eerste plan tot en met installatie en onderhoud.
  • Efficiënte implementatie door optimale afstemming in het voortraject.
  • Profiteren van beste LED oplossing zonder zelf te investeren.
  • Samen met u realiseren we een significante energie- en kostenbesparing. Zowel door lastenverlichting op uw energienota als significante besparing op onderhoud. Het levert ook een veiligheid verhogende bijdrage aan de werkomgeving van uw medewerkers.
Over Unique Lights

Pioniers in duurzame LED systemen

Unique Lights, gevestigd in Sneek, onderscheidt zich door maatwerk. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring is Unique Lights één van de eerste pioniers in duurzame LED systemen. Het team van LED specialisten is gedreven om continu de allernieuwste innovaties op het terrein van LED te signaleren, te scannen en na gebleken succes toe te voegen aan onze dienstverlening. Koersend op langdurige, hoogwaardige en betekenisvolle relaties met opdrachtgevers in verschillende sectoren. Iedere markt en sector kent unieke uitdagingen met betrekking tot verlichtingseisen en vraagstukken. Door 100% onafhankelijke kennis en kunde, persoonlijke benadering en vooral hoogwaardige LED systemen van Westers fabricaat is Unique Lights succesvol in de realisatie van LED projecten in de meest uiteenlopende markten en sectoren.

Partnerschap, ambassadeur of samenwerking; welke benaming het ook krijgt, Unique Lights en Jongsma Solutions troffen elkaar in oktober 2019 en kennen sindsdien een extensief gezamenlijk portfolio.

Brochure

Unique lights LED-verlichting

Meer weten over de oplossingen van onze partner Unique lights? Lees dan de bijgaande brochures van Unique Lights.

 

Update

Laatste Unique Lights Nieuws

Neem vrijblijvend contact op

Door 100% onafhankelijke kennis en kunde, persoonlijke benadering en vooral hoogwaardige LED systemen van Westers fabricaat is Unique Lights succesvol in de realisatie van LED projecten in zuivelsector .Als officiële partner van Air Quality Process verbinden wij jullie graag. Geïnteresseerd? Mail of bel ons of vul onderstaande contactformulier in.