Zaak & Vermaak

Het verbinden van werk, recreatie en sport

Sponsoring & Events

Denken, Delen, Durven & Doen

Een netwerkevenement waar menigeen ieder jaar naar uitkijkt is het ‘DDDD—event’ (Denken – Delen – Durven – Doen), gedragen door een uniek sponsorcollectief geïnitieerd door Jongsma Solutions. ‘Verbinden’ is een belangrijk element en daarbij kan een event waarbij netwerken en verbinden centraal staat niet ontbreken. Het event wordt ieder jaar met veel enthousiasme georganiseerd, waarbij vele ondernemers aanwezig zijn. 

Elke sponsor nodigt haar eigen gasten uit. De afgelopen jaren beschikte elke sponsor over zijn eigen sloep gevuld met tien gasten. Varend over de Friese meren met lokaal gerookte paling als tussenstop, gevolgd door een inspirerende sessie van een bekende spreker met aansluitende BBQ en live optreden, was dit de basis voor een bijzondere dag. Een perfecte afsluiter van de zomer!

DDDD helpt talenten en topsporters op weg

Topsport NOORD

Het DDDD-collectief draagt de ontwikkeling van de schaatssport een warm hart toe. Daarom hebben de 10 sponsors van het DDDD-collectief ervoor gekozen om Topsport NOORD in Heerenveen te ondersteunen in een unieke combinatie met de kosten voor vervoer. Door middel van een gezamenlijke bijdrage kan Topsport NOORD de gele gesponsorde bus gebruiken om schaatstalenten optimaal te laten trainen op diverse locaties.

Topsport NOORD zet zich in voor goede begeleiding en ontwikkeling van talenten en topsporters in Noord-Nederland. Deze begeleiding en ondersteuning spelen een cruciale rol in de carrière van talenten en topsporters. Alle randvoorwaarden moeten namelijk optimaal zijn voor een sporter om volledig met een sportcarrière bezig te kunnen zijn. 

Het jaarlijks afsluitende schaatsevenement

De Zilveren bal

De Zilveren Bal is ’s werelds snelste schaatsshow en vond op woensdagavond 8 maart 2023 voor de 7e keer plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Sprinten, recht toe recht aan. Dat is de essentie van schaatsen en dat is De Zilveren Bal. De spectaculaire en spannende show over 100 meter, met de beste internationale sprinters aan de start, zie je nergens anders ter wereld! Absolute topsport in combinatie met uniek entertainment levert een geweldige avond op!

De Zilveren Bal is een uniek evenement en biedt dan ook unieke mogelijkheden voor de zakelijke markt om zich aan het evenement te verbinden. Bedrijven kunnen op verschillende manieren onder de aandacht gebracht worden van bezoekers, deelnemers en andere bedrijven, zowel voorafgaand als tijdens het evenement. Ook is het een geweldige beleving om met relaties of klanten op de eerste rij te staan als de snelste sprinters van de wereld op de finish afstormen.

Het Nederlandse Zuivellandschap

Fries Statenjacht Friso

Op maandag 27 juni 2022 vond een bijzonder zuivelnetwerkevent plaats op het Friese Statenjacht. Op uinodiging van CdK Arno Brok kwam de Zuivel op unieke wijze bijeen. Op het Fries Statenjacht Friso werd een mooie route gevaren en werd genoten van het Friese landschap, waarbij het Nederlandse Zuivellandschap centraal stond.

Met Jongsma Solutions als initiatiefnemer werden verschillende ondernemende directeuren en een bijzondere vergaderboer als liaison uitgenodigd, die samen het overgrote deel van de Nederlandse zuivelmarkt vertegenwoordigen. Een waardevolle dag vol met veel nieuwe inzichten waarbij ook in de toekomst nog voldoende kansen liggen voor deze belangrijke sector.