Expert in kaasvormen

Servi Doryl ontwerpt en produceert een breed scala aan kaasvormen en rijpingsoplossingen.

Servi Doryl

Wat kan Servi Doryl voor uw kaasmakerij betekenen?

Servi Doryl is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van vormen, blokvormen en accessoires (zoals matten, schalen, kuipen) voor de productie van kaas. Het in Frankrijk gevestigde bedrijf levert wereldwijd aan klanten in de kaasproductie.

Servi Doryl biedt een breed assortiment persvormen en blokvormen, voor alle soorten geperste kazen, van de kleinste tot de grootste. Servi Doryl biedt meer dan 40 verschillende combinaties van patronen en perforaties, waardoor voor elke kaassoort een maatwerkoplossing ontstaat. Klanten kunnen kiezen in de diepte van het patroon (van de fijnste tot meest grove), een patroonselectie van generfde, rechte, vierkante of kruisprint, diverse microperforaties (conisch of cilindrisch), en instelbare perforatiedichtheid. Verder beschikt Servi Doryl over het meest complete aanbod op de markt, voor elk type zachte kaasproductie en heeft unieke oplossingen ontworpen voor rijpingkamers. 

EDAM MOULD-min
Over Servi Doryl

Serving the world cheeses

Het Franse bedrijf Servi Doryl (dochterbedrijf van ALPMA), is gevestigd in  in Langeais en is wereldwijd actief in bijna 70 landen en telt meer dan 3000 klanten. Servi Doryl beschikt over een engineeringafdeling, een kunststoffabriek en een specifieke productiewerkplaats voor roestvrijstalen en aluminiumproducten. Sinds 1972 ontwerpt en produceert Servi Doryl een breed scala aan kaasvormen en rijpingsoplossingen, die uitsluitend bestemd zijn voor de productie van kaas, zachte kaas en geperste kaas.

Servi Doryl’s producten waaronder kaasvormen, blokvormen en coagulatievaten worden uitsluitend gemaakt van kunststof, maar het bedrijf werkt ook met metaal voor producten zoals afdruipbakken en verdelers. Servi Doryl beheerst veel technologieën die verband houden met het werken met plastic. De fabriek heeft meer dan 70 verschillende op maat ontworpen machines, om aan alle productiebehoeften te voldoen. Servi Doryl is gebouwd op baanbrekende technologieën en heeft altijd zijn innovatievermogen behouden. De laatste innovaties en patenten betreffen onder meer detecteerbare materialen (metaal en röntgenstralen), nieuwe patronen en perforaties, Hi-Perf technologie en rijpingsoplossingen.

Servi Doryl bedient grote industriële kaasproducenten maar ook tal van van kleine en middelgrote producten en levert zo ook in kleine series maatwerkoplossingen. In Servi Doryl’s kaasvormen worden honderden verschillende kazen geproduceerd: zachte kazen met schimmelkorst of gewassen korst, melkzuur, blauwe kazen, ongekookte geperste kazen, gekookte geperste kazen, kaas van geiten, koeien, ooien, gemengde en zelfs plantspecialiteiten zoals tofoe.

Meer informatie

Servi Doryl brochures

Meer weten over de oplossingen van onze partner Unique lights? Lees dan de algemene en / of de product brochures.

Update

Laatste Servi Doryl Nieuws

Neem vrijblijvend contact op

Servi Doryl is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van vormen, blokvormen en accessoires (zoals matten, schalen, kuipen) voor de productie van kaas. Als officiële partner van Servi Doryl verbinden wij jullie graag. Geïnteresseerd? Mail of bel ons of vul onderstaande contactformulier in.