Nieuw samenwerkingsverband tussen Jongsma en Unique Lights

Jongsma Engineering Solutions is per 1 oktober 2019 ambassadeur geworden van Unique Lights, professionals in LED systemen. Met inmiddels meer dan 12 jaar ervaring is Unique Lights één van de eerste pioniers in duurzame LED systemen en zagen zij direct de kansen die LED systemen onze maatschappij bieden. Als innovator heeft Unique Lights uitdagende fases doorlopen en maakte grote sprongen voorwaarts. Daar waar anderen afhaakten, bleef Unique Lights innoveren in hoog tempo en hebben kansen gepakt resulterend tot waar ze nu staan: in de absolute voorhoede op het gebied van LED verlichting.

Inmiddels uitgegroeid van pionier tot professional, van primaire marktverkenner tot volwaardig en alom erkende professionele partner in duurzame LED systemen. De circulaire oplossingen van puur Westers fabricaat komt u wereldwijd tegen. Toegepast in kantoren als in risicovolle industriële werkomgevingen. De kritische markt selecteert Unique Lights in hoog tempo. Kortom, uw nieuwe duurzame partner voor LED verlichting. Voor meer informatie klik hier.