JES nieuwsbrief maart 2020: focus positiviteit in bizarre tijden

Beste relatie,

Wat een paar weken geleden nog ver weg leek, heeft nu ons dagelijks leven behoorlijk in zijn greep. Iedere dag merken we de impact van het Coronavirus, een bizarre periode waarbij als nooit tevoren duidelijk is geworden dat een goede gezondheid de meest essentiële basis van ons bestaan is.

Ondanks deze complexe periode blijft Jongsma Engineering Solutions actief op meerdere fronten, om de in 2020 succesvol ingezette projecten voort te zetten.

In deze maart 2020 editie van de Jongsma Engineering Solutions (JES) nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Fonterra verhoogde succesvol de productiecapaciteit met behulp van ALPMA. De Zilveren Bal  ’s werelds snelste schaatsshow op 11 maart een groot succes. En tot slot opnieuw complicaties na knieoperatie  Wietze.

Pas goed op jezelf en de mensen om je heen. Blijf gezond en positief!

Met een hartelijke groet, Wietze Jongsma

Klik hier voor de nieuwsbrief