Partnerevent ‘De Zilveren Bal’ op de Friese wateren

Op 11 september vond een prachtig partnerevent plaats op de Friese wateren. Er is teruggeblikt op een geweldige jubileumeditie afgelopen 11 maart met vele (sportieve) hoogtepunten. Natuurlijk hebben we ook stilgestaan bij het feit dat wij het laatste internationale topsportevenement in Nederland waren voordat Corona toesloeg.

Voor de toekomst hebben we uitgesproken ambitieus te zijn. Als we de kans krijgen om een editie in maart 2021 te organiseren, zullen we deze met beide handen aangrijpen. Als de lichten op groen gaan zullen wij alles uit de kast trekken om op woensdag 10 maart 2021 de zesde editie van ’s werelds snelste schaatsshow te organiseren. Dat kunnen wij natuurlijk alleen in samenwerking met onze partners en sponsoren. De positieve insteek en ambitie die door alle aanwezigen werd uitgesproken geeft een geweldig vertrouwen. Snel schakelen en met z’n allen de schouders eronder is de gedeelde mindset.

lees hier meer

Jongsma Engineering Solutions Partnerevent de Zilveren Bal