JES nieuwsbrief juni 2021

Beste relatie,

We zijn op weg naar het einde van de Corona crisis! Zoals bij iedereen heeft de Corona epidemie ook een grote invloed gehad op Jongsma Engineering Solutions. We zijn echter constant positief bezig geweest binnen ons netwerk met het leggen van de basis voor een inhaalslag in de periode na de pandemie. Deze periode is nu aangebroken!

In deze nieuwsbrief geven we dan ook met trots aandacht aan de nieuwe ontwikkelingen en voortgang in aansprekende projecten. Zo komt als eerst  de nieuwe ALPMA RO installatie van Özgazi Dairy aan bod. Ook aandacht voor de nieuwe website en brochures van Unique Lights, waaronder een speciale editie voor de zuivelindustrie. Vervolgens een blik op de compleet nieuwe website van Servi Doryl en tot slot de 7e editie van DDDD (Denken-Delen-Durven-Doen): op 8 september!

Met een hartelijke groet, Wietze en Stephan Jongsma

Klik hier voor de nieuwsbrief