Light up your business: nieuwe brochures en website Unique Lights

Onze partner Unique Lights, professionals in industriële LED verlichting, heeft meerdere prachtige nieuwe brochures gelanceerd! De brochures zijn gericht op de diverse markten waarop Unique Lights actief is. Eén van deze markten is de zuivelindustrie, waarbij zeer strenge normen gelden voor hygiene en voedselveiligheid.

Ook heeft Unique Lights een nieuwe website gelanceerd waarop een compleet beeld wordt gegeven van de mogelijkheden van industriële LED verlichting. Klik hier voor de website van Unique Lights.

De LED verlichting van Unique Lights voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van de HACCP richtlijnen.

Met de ruime ervaring in de Zuivelindustrie kent Unique Lights deze eisen en neemt deze mee in de lichtplannen en berekeningen. De Unique LED verlichting is stootvast, spatwaterdicht, splintervrij, bevat geen onderdelen van glas en is gemaakt van eenvoudig te reinigen, glad materiaal. Zo kunt u volgens de strengst geldende eisen de overstap maken naar LED verlichting en hiermee een belangrijke stap zetten in uw verduurzamingsproces.

Klik hier voor de Unique Lights brochures.