Flashback & Aftermovie DDDD 2023

Een netwerkevenement waar menigeen ieder jaar naar uitkijkt is het DDDD-event, gedragen door een uniek sponsorcollectief geïnitieerd door Jongsma Solutions.

Met genoegen kijken wij terug op een bijzondere 9ᵉ editie. Een prachtige zonovergoten dag op het water, met waardevolle contacten, gesprekken en ontspanning! Elke sponsor beschikte over zijn eigen sloep met gasten. Varend over de Friese meren, met palingroken als tussendoortje, en een heerlijke BBQ. Een inspirerende sessie van Evert Jorritsma en voormalig wereld en olympisch schaatskampioen Michel Mulder, die spraken over kwetsbaarheid en uitdagende doelen stellen. Dit alles was de basis voor een perfecte afsluiter van de zomer!

Het DDDD-collectief draagt de ontwikkeling van jonge sporttalenten een warm hart toe. Daarom hebben de tien sponsors ervoor gekozen om Topsport NOORD in Heerenveen te ondersteunen. Door middel van een gezamenlijke bijdrage gebruikt Topsport NOORD de gele gesponsorde bus volop om sporttalenten optimaal te laten trainen op diverse internationale locaties.

Alle sponsoren, gasten en betrokkenen, bedankt voor jullie bijdrage en aanwezigheid. We kijken uit naar volgend jaar, de 10e editie van DDDD!

Klik hier om de Aftermovie te bekijken

Nieuwsbrief oktober