Succesvolle 6e editie Denken – Durven – Delen – Doen

Namens alle sponsoren kijken wij terug op een indrukwekkende 6e editie van Denken, Delen, Durven, Doen! Een onvergetelijke dag die in het teken stond van verbinden. Er is volop genoten van de unieke sfeer en gastvrije ontvangst bij het team van de Twirre in Langweer. Het was even wachten op het mooie weer, maar na regen komt zonneschijn. Met maar liefst 9 sloepen hebben we een prachtig stukje Friesland mogen bewonderen, en zijn alle aanwezigen met palingroken en accordeonist op de achtergrond een bijzondere ervaring rijker. Ter afsluiting, onze topspreker Arko van Brakel aan het woord binnen het thema van Denken, Durven, Delen, Doen, gevolgd door een heerlijke BBQ. Na prachtige reacties uit vele invalshoeken een editie om heel trots op te zijn! Aan alle aanwezigen, nogmaals hartelijk dank!

Op www.woaproduktie.nl is de uitgebreide fotorapportage, mogelijk gemaakt door Wim Oosterloo, terug te zien om even na te genieten nu de herfst is ingevallen. Wij hopen u snel weer te ontmoeten om ervaringen te delen en samen verder te bouwen aan waardevolle relaties.