7 Keer is scheepsrecht: herstel na knieoperatie Wietze

Positief nieuws over het herstel van Wietze. Na de geslaagde “a la carte 7e knie-operatie” en een lange periode met minimale mobiliteit, vordert het herstel gestaag maar voorspoedig! De ontsteking is verdwenen en hopelijk zal Wietze binnen 1 maand zich zonder krukken kunnen voortbewegen. In de komende maanden zal met behulp van intensieve fysiotherapie gestage opbouw van de functies en stabiliteit bereikt worden. Het totale herstel zal nog vele maanden in beslag nemen.

Wietze is tussen zijn recente operaties geïnterviewd door Henk Waterlander voor de podcast “Zitten met Henk”. Zitten met Henk is ontstaan vanuit het idee dat ondernemers met elkaar willen delen en van elkaar willen leren. Hoe onderneem je in moeilijke tijden en hoe houd je het hoofd boven water? klik hier voor het interview…