Anuga FoodTec 2024 – coming soon!

Over minder dan 2 maanden en dan vindt de Anuga FoodtTec 2024 plaats in Keulen. Van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 maart om precies te zijn. Onder de vlag van onze partners ALPMA, Servi Doryl en Air Quality Process zijn ook wij weer present op de grootste internationale beurs voor Food Technology.

Tijdens de beurs zullen onze nieuwste technologische ontwikkelingen en concepten worden tentoongesteld. Variërend van plant engineering, membraantechnologie, toepassingen in plantaardige eiwitten, complete kaasproductielijnen voor ieder type kaas (met o.a. de innovatieve Coagulator of Bassine systeem), kaasvaten en last but not least een optimale klimaatbeheersing voor uw productieomgeving. Met onze partners staan we klaar u te ontvangen en te voorzien van alle actualiteiten.

Interesse om ons te bezoeken en meer te leren over onze producten en diensten? Of een meeting inplannen om een specifiek project te bespreken? Dan kunt u met ons contact opnemen om een dag en tijdsblok in te plannen. Wij zorgen voor de rest! U ontvangt van ons alle praktische informatie plus gratis entreekaart zodat u volledig wordt ontzorgd en optimaal kunt genieten van de Anuga FoodTec 2024 in Keulen.

We kijken er ontzettend naar uit om u te verwelkomen op ’s werelds grootste beurs voor Food Technology!

Maak een afspraak en ontvang uw gratis entreekaart!